Urmatoarele poze sunt facute cu NIKON D800 impreuna cu obiectivul NIKKOR 24-70 mm f/2.8 ED.

Toate pozele au fost prelucrate la nivel de luminozitate, contrast, culoare, reducerea nivelului de zgomot.

Detalii:

Make = NIKON CORPORATION
Model = NIKON D800
Artist = Bitzu
Exposure Time = 1/160 sec
FNumber = F2,8
Exposure Program = Manual
ISOSpeed Ratings = 3200
Shutter Speed Value = 0,0063 sec (1/160)
Flash = Off, surpressed
White Balance = Auto
Focal Length in 35mm Film = 48,00 mm
Scene Capture Type = Standard
Contrast = Normal
Saturation = Normal

[pp_gallery gallery_id=”1701″]

 

Fotograf nunta Constanta

Bucurati-va de aceasta fotografie nunta Constanta furnizata de VibeStudio fotograf nunta Constanta, fotografie de nunta oferita in Constanta si in zonele apropiete Constantei .

VibeStudio fotograf nunta Costanta, nu este doar fotografie normala de nunta, este un fotograf nunta care ofera calitate in Constanta . Fiecare nunta este tratata cu atentie si creativitate, acest lucru nu ve-ti intalni la alte studiouri de fotografie de nunta din Constanta . Ziua nuntii tale este atent conceputa pentru a oferi una dintre cele mai bune fotografii si unice in Constanta .

VibeStudio fotograf nunta Constanta , in acest aspect este cel mai bun . VibeStudio fotograf nunta este un studio care are fotografi nunta specializati cu sediul in zona de metrou Constanta . Ofera o acoperire de nunta in Constanta , Tulcea , Mangalia, Dobrogea si alte destinatii din Romania , acest studio de fotograf nunta este unul dintre studiourile care ofera calitate fotografiei tale si se afla chiar aici, in Constanta.

Serviciul de informare

VibeStudio fotograf nunta ofera in Constanta o acoperire foto nunta in zona din Constanta , inclusiv, dar fara a se limita la Tulcea , Harsova , Mangalia, si in zonele inconjuratoare . In plus , oferim , de asemenea, o acoperire foto nunta Constanta si Dobrogea . Contactati-ne pentru mai multe informatii (contact@vibestudio.ro).

Sunteti in cautarea unui fotograf nunta Constanta ? VibeStudio fotograf nunta Constanta va sta la dispozitie cu fotografi nunta pentru dumneavoastra si nu numai, toate nevoile dumneavoastra de fotografie de familie, sau sesiuni de fotografie, toate acestea le puteti gasi la VibeStudio fotograf nunta Constanta .