Despre noi

Fotograf pentru nunta de vis in Constanta

Sunteti in cautarea unui fotograf de nunta in Constanta? VibeStudio – fotograf de nunta va sta la dispozitie cu servicii de fotografie si filmare video FullHD a evenimentului dumneavoastra.
Suntem tineri, plini de energie si depunem pasiune in munca noastra astfel incat rezultatul sa fie perfect. Cele mai pretioase evenimente ale vietii tale le vom surprinde in cele mai mici detalii utilizand tehnica de ultima generatie si echipamente profesionale. Cu noi ai garantia unei fotografii impecabile care sa spuna povestea clipelor de neuitat petrecute alaturi de cei dragi. Pentru a ne asigura de redarea cat mai realistica a evenimentului oferim posibilitatea captarii video cu efect cinematic a clipelor tale pretioase, creand un echilibru perfect intre fotografie digitala si film video FullHD. Suntem VibeStudio – fotograf de nunta in Constanta iar dorinta ta se poate indeplini prin noi.

Vibe Studio – Fotografie profesionala de nunta… si nu numai

       VibeStudio – fotograf de nunta profesionist ofera fotografii si filmare video de inalta calitate atat in Constanta, cat si in localitatile din Dobrogea. Tineretea noastra ne permite sa depasim orice bariera geografica, prin urmare suntem dispusi sa venim la dumneavoastra si in alte zone. Tratam cu atentie si creativitate fiecare eveniment, si ne asiguram intotdeauna sa oferim clientilor nostri ceea ce alte studiouri nu pot – fotografia perfecta a evenimentului perfect. Gama larga de servicii de fotografie si video vine sa acopere toate nevoile dumneavoastra indiferent daca este vorba de fotografie de familie, portrete, peisaje, arhitectura exterioara si interioara, sedinte foto individuale si de grup sau filmul unui eveniment important din viata dumneavoastra. VibeStudio – fotograf de nunta va pune la dispozitie toata experienta si profesionalismul astfel incat clipele cele mai importante sa fie surprinse pentru totdeauna.

Acum ca ne-am cunoscut, haideti sa facem o fotografie impreuna :). Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de mail contact@vibestudio.ro sau la numarul de telefon 0737 380 368.